elavatoor

  • ۰
  • ۰

جک آسانسور شامل شافت، سیلندر و شیر ایمنی ترکیدگی (راپچر ولو) است. شیر هواگیری، اتصالات هیدرولیکی و مکانیکی با توجه به نوع جک، مورد استفاده قرار می گیرند. جک از طریق لوله و شلنگ ها به پاور متصل می شود. این شلنگها، سیال را که معمولا روغن است، به درون جک می فرستند. زمانی که روغن وارد پوسته (سیلندر) جک می شود کابین به سمت بالا حرکت می کند. سپس با خارج شدن روغن، کابین به پایین می آید. معمولا جک های آسانسور از نوع یک طرفه هستند، یعنی با نیروی جاذبه زمین به سمت پایین حرکت می کنند ولی در شرایط خاص از جک های دوطرفه نیز استفاده می شود.

اتصال جک به کابین به 2 شکل است:

1: اتصال مستقیم جک به کابین، که در این نمونه حرکت با نسبت 1:1 انجام می شود.

2 اتصال غیر مستقیم جک به وسیله سیم بکسل به کابین، که در این نمونه حرکت با نسبت 1:1 و 1:2 است.

جک های آسانسور از نظر ساختار به 3 دسته ی پیستونی، تلسکوپی و شناور تقسیم می شوند. نوع جک در هر آسانسور به میزان فضای موجود، وزن کابین و ارتفاع بستگی دارد.

جک هیدرولیک آسانسور

استفاده از جک های شناور در آسانسورهای هیدرولیک مرسوم تر بوده ولی با توجه به شرایط و طراحی سیستم هیدرولیک از جک های پیستونی نیز استفاده می شود. در شرایط خاص که فضای کافی برای استفاده از جک های شناور و پیستونی نباشد، می توان از جک های تلسکوپی استفاده کرد. این جک ها در حالت بسته طول کمتری نسبت به سایر جک ها دارند. با توجه به محاسبات پیچیده و قطعات بیشتر نسبت به سایر جک ها گران تر هستند. جک ها در نمونه های مختلف با توجه به محاسبات و طراحی سیستم هیدرولیک آسانسور ساخته می شوند. نمونه های مختلف از نظر کیفیت تفاوتی با یکدیگر ندارند. نکته مهم، انتخاب مناسب با توجه به شرایط فنی آسانسور و اجرای باکیفیت آن است.

انواع جک های هیدرولیک آسانسوری توسط شرکت رویش صنعت آیریک با برند elf power ساخته می شوند. طراحی و ساخت جک­ های مستقیم و غیر مستقیم با پوسته­ ی یک تکه تا طول 12 متر و جک تلسکوپی از توانایی تیم فنی و تولیدی ما است. جک­ های آسانسوری ساخته شده توسط این شرکت دارای سیستم آب­ بندی طراحی شده­ ی داخلی با قطعات کمتر و ساختمانی به مراتب ساده ­تر از نمونه­ های خارجی می ­باشند. این امر کمک شایانی در سرعت بخشیدن به فرآیند ساخت و همچنین آسان ­تر کردن تعمیرات جک می ­نماید.

پاوریونیت آسانسور هیدرولیک

ایجاد حرکت در آسانسور و کنترل آن توسط پاوریونیت انجام می شود. اجزای اصلی آن پمپ، شیرهای کنترلی و الکتروموتور هستند. مخزن روغن، سایلنسر، شلنگ ها و اتصالات از اجزای دیگر پاوریونیت به شمار می آیند. در پاوریونیت، الکتروموتور، پمپ را به گردش در می آورد، پمپ روغن را در مدار هیدرولیک جاری می سازد. جریان روغن از طریق شیرها، کنترل شده و به سمت جک هدایت می شود.

توان و قدرت الکتروموتور با توجه به نیروی وارده به جک و طراحی ساختار جک انتخاب می شود. پاوریونیت ها بسته به نوع پمپ و شیر متفاوت عمل می کنند. پمپ های مستغرق در روغن و ژن خشک در پاوریونیت های آسانسور استفاده می شوند. شیرهای کنترلی در انواع 4بوبین،3 بوبین، 2 بوبین و شیر بالابری وجود دارند. تفاوت آنها در سرعت حرکت آسانسور و نرم بودن شروع حرکت و توقف در طبقات می باشد. معمولا برای آسانسورهای خانگی از شیرهای 4 و 3 بوبین استفاده می شود و برای آسانسورهای باربری ازشیرهای 2 بوبین و بالابری استفاده می شود. ولی در نهایت چینش اجزای پاوریونیت به طراحی و محاسبات تولید کننده بستگی دارد.

  • ۰۱/۰۲/۲۲
  • fatemeh rahmdell

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی