elavatoor

  • ۰
  • ۰

در دنیای امروزی، استفادۀ بسیار ویژه‌ای از این بردها می‌شود. درب‌هایی که این بردها بر روی آن نصب و راه‌اندازی می‌گردند، بدون دخالت نیروی انسانی باز و بسته می‌شوند. به قولی برای باز و بسته کردن این درب‌ها، دیگر نیازی به دست و هل دادن نخواهد بود.

لازم به ذکر است که این بردها بر روی درب‌های کابین نصب می‌گردند.

حال به نحوۀ عملکرد کلی این قطعه می‌پردازیم:

نصب، راه‌اندازی و عملکرد کلی این قطعه در حالت کلی تا حدودی ساده می‌باشد، به‌طوری که: پس از نصب و راه‌اندازی این قطعه بر روی درب کابین، سرعت باز و بسته شدن درب‌ها را تنظیم خواهیم کرد. تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب‌ها، به‌واسطۀ کلیدهای طراحی شده بر روی برد صورت خواهد گرفت که سبب ارسال فرمان می‌شود. در ادامۀ مقاله به بررسی دقیق‌تری از تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب‌ها خواهیم پرداخت.

کلیدهای برد درب آسانسور:

اصلی‌ترین کلید هر دستگاهی که کلید روشن و خاموش کردن آن است (Off/On)، در این دستگاه نیز طراحی شده است.

کلیدی بر روی بردها طراحی می‌شود که وظیفۀ ایجاد حساسیت درب، در هنگام بسته شدن را در مواقعی که وسیله و یا شخصی در مقابل درب قرار دارد را برعهده دارد و با نماد Kp در صفحۀ برد قابل رؤیت می‌باشد.

از جمله کلیدهای بسیار مهم در برد، کلیدی سه حالته می‌باشد که با سه عمل بسته شدن درب (Close)، باز شدن درب (Open)و فرمان مستقیم درب از تابلو فرمان (Automat) کار می‌کند.

در برخی مواقع دیده می‌شود که برد دچار مشکلاتی می‌شود که نیاز است آن را به حالت اولیۀ کارخانه برگردانیم و از ابتدا مجدداً اقدام به تنظیم آن کنیم. در این حالت دکمه‌ای تحت عنوان Reset برای برد طراحی شده که با فشار دادن آن، برد به حالت کارخانه برمی‌گردد.کلیدهای برد درب آسانسور:

و در آخر، کلیدی که از اهمیت بسیار بالایی در برد و عملکرد درب آسانسور برخوردار است، کلید سرعت و یا همان Speed می‌باشد که تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب آسانسور، با این کلید میسر خواهد شد. به‌گونه‌ای که در یک طرف این کلید علامت منفی و در طرف دیگر این کلید علامت مثبت قرار داده شده و در صورتی که شما کلید را به سمت علامت مثبت بکشید، سرعت درب برای باز و بسته شدن بیشتر شده و در صورتی که کلید را به سمت علامت منفی بکشیم، طبیعتاً سرعت باز و بسته شدن کم خواهد شد. لازم به ذکر است که ولتاژ ورودی ترانس‌های برق، V220 می‌باشد.

ورودی‌های برد درب آسانسور:

ورودی‌های برد درب آسانسور:در یک طرف برد، چند ورودی طراحی شده که دو ورودی برای به ورودی‌های جریان برق، دو ورودی برای سنسوری که وظیفۀ بسته شدن درب آسانسور را بر عهده دارد، دو ورودی برای به تابلو فرمان، دو ورودی برای سنسوری که وظیفۀ باز شدن درب آسانسور را بر عهده دارد و دو ورودی مختص به سیم موتور طراحی شده. نکتۀ بسیار مهم در خصوص این ورودی‌ها آن است که نصاب می‌تواند سیم‌های جریان برق، سنسور باز شدن درب، سنسور بسته شدن درب و تابلو فرمان را جابه‌جا بزند، اما تحت هیچ شرایطی امکان جابه‌جایی برای سیم‌های ورودی موتور وجود ندارد؛ زیرا با جابه‌جایی سیم‌های ورودی موتور، عملکرد آن را نیز جابه‌جا خواهیم کرد و یا به قولی برعکس عمل خواهد کرد.

عملکرد صحیح در برد:

عملکرد صحیح در برد درب آسانسور:برای آن‌که از عملکرد صحیح برد اطمینان حاصل کنیم، در ابتدا می‌بایست برد را در حالت اتوماتیک قرار می‌دهیم. در ادامه حتماً از ترمینال‌های 9 و 10 سیم‌های فرمان را باز می‌کنیم و ترمینال این دو سیم را به‌واسطۀ یک سیم، به یکدیگر پل می‌کنیم و مشاهده می‌کنیم که درب بسته می‌شود و در صورتی پل از ترمینال‌ها جدا شود، مشاهده خواهیم کرد که درب باز می‌شود.

این قطعه نیز همانند دیگر قطعات، طی گذر زمان مستهلک خواهد شد و ممکن است مکانیزم انجام وظیفۀ آن با مشکل مواجه شود. در صورت بروز چنین مواردی، برد مطابق با نظر کارشناسان و سرویس‌کاران تعویض و یا در صورت امکان تعمیر خواهد شد.

  • ۰۰/۱۰/۲۸
  • fatemeh rahmdell

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی