برای کنترل وزن کابین از سیستمی به نام load cell استفاده می شود این دستگاه که روی سیم بکسل و یا زیر کابین قرار می گیرد وزن کابین را اندازه گیری کرده به تابلو فرمان اطلاع می دهد ، باعث عدم حرکت کابین با وزنی بیش از ظرفیت شده و از خسارات و حوادث ناشی از آن جلوگیری می کند.
ورلود مخصول کنترل بار که این سیستم از طریق اتصال به یک سیم بکسل بدون نیاز به قطع سیم بکسل و از طریق اندازه گیری کشش سیم قادر است بار را اندازه گیری کرده و فرمان قطع در زمان مناسب را صادر کند.
این سیستم تشکیل شده از یک لودسل مخصوص و یک نشاندهنده که بر روی لودسل نصب بوده و عملیات نصب و راه اندازی را بسیار ساده میکند این سیستم قبل ازرسیدن به وزن مجاز الارم داخل سیستم فعال شده و بعد از رسیدن به حداکثر وزن مجازتنظیمی آسانسور را متوقف مینماید.
سیستم اورلود(OVERLOAD) در صورت اضافه بار بیش از ظرفیت تعریف شده کابین موجب توقف آسانسور شده و از صدمات وارده پیشگیرى مینماید .
کاربرهای آسانسور می دانند که ضررهای ناشی از برداشتن بار اضافه توسط آسانسور در برخی مواقع به راحتی جبران نخواهد شد. مشکلات ناشی از حمل نفر یا بار بیش از ظرفیت آسانسور به صورت آسیب به سازه های فیزیکی و آسیب به الکتروموتورها و قوای متحرکه آسانسور خودنمایی می کند.
تحمیل بار اضافه روی آسانسور در اکثر مواقع، توقف طولانی آسانسور و هزینه های گزافی در بر خواهد داشت.
در بازار تجهیزات مختلفی بفروش میرسد نظیر کنترل جریان موتور – میکرو سوئیچ های مکنتی و میگروسوئیچ که استفاده از این دستگاه خود زیان های جبران ناپذیری در طول مدت زمان به آسانسور وارد آورد این کونه تجهیزات دقیق و مورد اطمینان نبوده و عمر کمی هم دارندو این باعث کوتاهی عمر آسانسور و توقف طولانی آسانسور میگردد .
ما بشما اورلود مخصول کنترل بار را پیشنهاد میدهیم که این سیستم از طریق اتصال به یک سیم بکسل بدون نیاز به قطع سیم بکسل و از طریق اندازه گیری کشش سیم قادر است بار را اندازه گیری کرده و فرمان قطع در زمان مناسب را صادر کند.این سیستم تشکیل شده از یک لودسل مخصوص و یک نشاندهنده که بر روی لودسل نصب بوده و عملیات نصب و راه اندازی را بسیار ساده میکند.
برای سنسور اضافه وزن تعاریف زیر هم آمده است:
لودسل به طیفی از سنسورها گفته می شود که هر چند در تکنولوژی متفاوت هستند ولی منظور از استفاده ان ها یک چیز است و ان سنجش نیرو(کشش یا فشار)است که در سیستم های توزین همان سنجش وزن می باشد.
لودسل یا حسگر وزن وسیله ای است که با کمک آن میتوان درحالت های مختلف وزن مواد را بدست آورد.
لودسل سلول حسگر وزنی است که در سیستم های توزین مورد استفاده قرار می گیرد.
این محصول تغییرات وزن را بر اساس تغییرات ولتاژ بر اساس وزن بار وارده حس کرده و آن را به نشاندهنده الکترونیکی منتقل می نامید هر کدام از این انواع با کلاسهای مختلفی تقسیم می شود .
هر لودسل دارای مشخصاتی نظیر کلاس ارائه شده می باشد کلاس هر لودسل بیانگر موارد مختلفی از جمله دقت لودسل , ظرفیت لودسل و تعداد قسمتهای تقسیم شده بر حسب استاندارد است.
لودسلهای مرغوب و دقیق دارای استاندارد OIMLجهانی می باشند که این استاندارد مبین کیفیت و دقت ساخت این محصول است. بنابر این عملیات سنجش وزن بوسیله لودسلهایی که فاقد این استاندارد باشند قابل اطمینان نخواهد بود.
پارامترهای مهمی در شناسایی و مقایسه قابلیتهای یک لودسل با سایر لودسلها وجود دارد که از آن جمله میتوان به : حد ایمن بار الکتریکی، حداکثر بار ایمن (مکانیکی )، محدوده دمای تصحیح شده، گستره درجه حرارت کاری،گستره درجه حرارت انبار،گستره ولتاژ ورودی تحریک، حداقل مقدار قابل اندازه گیری، خروجی اسمی،مقاومت اهمی ورودی،مقاومت اهمی خروجی،خطای در خروجی، خطای صفر ،خطای مرکب،خزش، خطای تکرارپذیری و تاثیرات درجه حرارت بروی حساسیت لودسل( در حالت بدون بار ) اشاره نمود.
مکانیزم عملکرد سنسور اورلود آسانسور
مکانیسم عملکرد لودسل بر اساس تغییرات طول ناشی از وارد شدن بار می باشدکه سبب تغییر در خروجی لودسل می شود.
این وسیله فشار وارده از سوی جسم و مواد مورد نظر را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند و این امکان را به وجود می آورد که به وسیله آن وزن دقیق مواد را بدست آورد.
آنچه که لودسل انجام میدهدتبدیل بار(نیروی عمودی)به سیگنالهای الکتریکی است که با کمک آن میتوان درحالتهای مختلف وزن مواد را بدست آورد. لودسل، فشار وارده از سوی جسم و مواد موردنظررا به سیگنال الکتریکی تبدیل میکند و این امکان را به وجود می آورد که به وسیله آن وزن دقیق مواد، به دست آید.
درهمه انواع لودسل ها،مبنای کار اندازه گیری تغییرات بار، بدین گونه است که بااستفاده از یک ماده واسطه (مایع- گاز- نور- مقاومت و…)و اعمال تغییرات باربر آن تغییرات متناسبی (فیزیکی، شیمیائی و…) درآن ماده واسطه بدست می آ ید. و بنابراین با اندازه گیری این تغییرات میزان تغییرات بار را می توان محاسبه نمود.
- ۰۰/۰۶/۰۱